Pilates i København

pilates-koebenhavnPilates er en skånsom men effektiv træningsform, der giver en harmonisk, stærk og smidig krop. Pilates er findes i flere forskellige former og skoler. De fleste professionelle pilatescentre har certificerede pilatesinstruktører – du kan altid spørge personalet hvis du er i tvivl om hvilken form/skole af pilates, der undervises i i det pågældende center.
Her nedenfor finder du en liste over nogle af de bedste udbydere af pilates i København:

L’atelier Pilates
L’atelier Pilates er et hyggeligt pilates studio hvor du får kvalitetsundervisning som passer til dine behov. Der undervises i små hold (max.8 pers. på måtte hold, max. 4 pers. på Reformer hold), enetimer, individuel vejledning.
Besøg L’aterlier Pilates her: Vesterfælledvej 67, 1750 København V‎
Website:  L’atelier Pilates

Pilates Cph
Pilates Cph er Københavns nye professionelle pilates studie med internationalt certificerede instruktører. Pilates Cph tilbyder som de første i Danmark træning efter Power Pilates systemet – det klassiske pilatessystem.
Besøg Pilates Cph her: Kronprinsessegade 42, 1306 København K‎
Website: Pilates Cph

Copenhagen Pilates Studio‎
Copenhagen Pilates Studio® ligger i hjertet af København nær ved Rådhuspladsen. Vi åbnede i sommeren 2000 som det første certificerede Pilates og Gyrotonic® studio i København og tilbyder de efterspurgte træningsformer Pilates og Gyrotonic®.
Besøg Copenhagen Pilates Studio her: Løngangstræde 37 B, st., 1468 København K‎
Website: Copenhagen Pilates Studio

Soul Candy Pilates Studio‎
Soul Candy Pilates Studio tilbyder den reneste, sikreste og mest effektive teknik, der arbejder med styrke, smidighed og balance. Her praktiseres den autentiske pilates metode, udviklet af Joseph. H. Pilates.
Amagertorv 16, 3., 1160 København K
Website: Soul Candy Pilates Studio

Pilates Dk
Pilatesdk er et pilates trænings- og velværestudie i dejlige lyse og rolige lokaler i hjertet af Østerbro i Willemoes-kvarteret. Der lægges vægt på kvalitet og velvære med fokus på individuel træning.
Besøg Pilates Dk her: Ringstedgade 7, 2100 København‎ Ø
Website: Pilates Dk

Yoga & Pilates Instituttet
Yoga & Pilates Instituttet er en forening, som har til formål, at afholde folkeoplysende arrangementer. Beboere i Frederiksberg Kommune kan deltage i undervisningen med tilskud (Dette gælder visse grupper – læs mere på hjemmesiden).
Besøg Yoga & Pilates Instituttet her: Roskildevej 46, 2000‎ ‎Frederiksberg C
Website: Yoga & Pilates Instituttet

Living Pilates‎
Living Pilates har uddannede Pilates instruktører, der samtidig er fysioterapeuter med mange års erfaring i både individuel behandling og holdtræning.
Besøg Living Pilates her: Aurehøjvej 12, 2900 Hellerup‎
Website: Living Pilates‎

Hvis du har tilføjelser til listen eller erfaringer med et af de nævnte pilatescentre er du meget velkommen til at lægge en kommentar nedenfor – eller eventuelt bruge vores kontaktformular

Posted in Pilates and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *