Zumba i København

Ordet “Zumba” betyder at bevæge sig hurtigt og have det sjovt, og det er en meget dækkende beskrivelse for denne motionsform, som er en ny form for danse-fitness med humørspredende intensitet. Zumba er små og enkle koreografier hentet fra både salsa, samba, merenge og cumbia, hvor man hurtigt kan lære trinene og koble hovedet fra, så kroppen får frit løb.

Zumba er sjovt, og det er svært ikke at blive i godt humør af den fantastiske sammensætning af musik og bevægelse. Zumba er en træningsform, hvor alle kan være med uanset alder, form og niveau. Eneste ”krav” er, at man skal kunne bevæge hofterne. Så  snart man begynder at bruge hofterne i Zumba, løsner det  op i hele kroppen og energien strømmer til én. Man bliver afhængig.


Ud over de etablerede fitnesskæder som SATS, Fitness DK og Fitnessworld, finder du et stort udbud af Zumba i København. Her er et par af de gode steder:

Zumba på Amager

Zumba Amager
Zumba Amager er en del af fitness centret Well Club på Amager Strandvej. De siger om deres zumba-timer:
“På Well Clubs Zumba timer i københavn skal du ikke tænke over hvordan du “danser”. 75% af vores zumba medlemmer er helt nye og det handle kun om at ha det sjovt :-)”
Du Finder Well Club Fitness på Amager Strandvej 122B, 2 sal 2300 S.
Du kan også læse mere på deres website

Dansekongen.dk
Dansekongen.dk har 5 store dansesale i København. I det nye fitness studie på Amagerbrogade 62, finder du 3 store lyse trænings sale med affjedrede parketgulve, lysshow – bad, omklædning og lækker lounge. Hos Dansekongen.dk kan du flexe mellem Zumba fitness og Disco fitness hold på Amager (Amagerbrogade, 62-2, 2300 S) og i Brønshøj (Frederikssundsvej, 214, 2700 Brønshøj).
Du kan også læse mere på Dans.dk

Zumba i Vanløse og Frederiksberg

Helsekompagniet.com
Helsekompagniet tilbyder Zumbatimer i deres afdelinger på Frederiksberg og i Vansløse. Helsekompagniet.com tilbyder 30 ZUMBA hold om ugen, så du burde have en god chance for at få plads på et hold.
Du finder Helsekompagniet på Frederiksberg (Finsensvej 14A, 2000 Frederiksberg) og i Vansløse (Vanløse Allé 79, 2720 Vanløse)
Du kan også læse mere om zumba på Helsekompagniet.com

Alletiders Dans
Alletiders Dans er også sprunget med på zumba-bølgen og har oprettet en lang række zumba-hold. Alletiders Dans tilbyder klippekort (der kan deles), så relativt uforpligtende kan komme igang med zumba.
Du finder Alletiders Dans på Bernhard Bangs Allé 29, 2000 Frederiksberg.
Du kan også læse mere på Alletiders Dans


Zumba på Østerbro og Nørrebro

Salsaskolen
Salsaskolen har lokaler på Nørrebro og østerbrog og tilbyder zumba-undervisning på flere niveauer – der er hold både for nybegyndere, de lettere øvede og for dem over 50.
Du finder Salsaskolen på Østerbro (Marskensgade 7, 4.sal, 2100 Ø) og Nørrebro (Hørsholmsgade 20 opgang C, 2200 N)
Læs mere på Salsaskolen.info

Hvis du kender gode steder med zumba-undervisning, er du meget velkommen til at komme med dine input i kommentarfeltet nedenfor eller via vores kontaktside.

Posted in Zumba and tagged , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *