Interview med Fitnessbuddy

Christian Møller, Fintnessbuddy.dk

Christian Møller, Fintnessbuddy.dk

Med os i dag har vi Christian som er anmelder af kosttilskud på hjemmesiden Fitnessbuddy.dk. Vi skal tale lidt om deres side og hvilket position de ser sig selv i – Christian var nemlig også stifteren af siden i 2012.

Kan du introducere dig selv som en start, Christian?

Ja selvfølgelig. Mit navn er Christian Møller og jeg studerer International Economy and Marketing. Derudover er jeg er en stor træningsentusiast og har specielt et ekstra fokus på kosttilskud som mit speciale. Jeg er færdigudannet personlig træner i November og al denne interesse var faktisk hvad som fik mig til, at starte Fitnessbuddy sidste år.

Hvad fik dig til at starte Fitnessbuddy.dk?

Kosttilskud har for mange altid været en jungle og jeg har selv oplevet frustrationen på nært hold for nogle år tilbage. Det kræver virkelig megen tid, at sætte sig ind i alle produkter, ingredienser, priser, mængde, serveringer, smag, indtag, frekvens af indtag og om den slags kosttilskud overhovedet er noget man bør bruge.

[column width=”1/2″ first=”yes”] Der var guides til selve brugen af kosttilskud som proteinpulver og kreatin, men der var ikke nogle hjemmesider som have dybdegående og seriøse anmeldelser af produkterne. Jeg havde allerede dengang en bred viden om kosttilskud, men er siden blevet en ekspert på det område – i hvert fald hvis du spørger mig, haha.
Du kan se f.eks. se anmeldelser af proteinpulvere – lige her..
Alt i alt så manglede der en side som Fitnessbuddy som du kan ty til hvis du er usikker på et produkt eller bare vil finde den bedste proteinpulver, kreatin, weight gainer eller hvilket produkt du nu lige går og mangler. Det har aldrig været lettere og folk stoler på vores anmeldelser og bedømmelser fordi vi for alvor går i dybden med produkterne og dertil også fordi de ved, at vores intentioner er at hjælpe dem. For at runde det spørgsmål kort af så fandt jeg et behov som ikke blev dækket. Derfor startede jeg siden sammen med, WBFF Pro Fitness Model, Nicolai Sander som i højere grad end jeg kunne rådgive i træning på daværende tidspunkt. Han var dengang Danmarks eneste Pro og samtidig en klog fyr som arbejder for Novo Nordisk.[/column] [column width=”1/2″ last=”yes”] [box]

Whey 100 anmeldelse:

Her kan du se et eksempel på en af Christians anmeldelser.
Bodylab-Whey-300x300

Bodylab laver en utrolig ren og god protein. Det er rigtig imponerende hvordan Bodylab formår og lave en så god proteinpulver til så lav en pris…

Læs hele anmeldelsen af Whey 100 her [/box][/column]

Hvad er din vision med siden?

Jeg har en lille drøm om, at alle kender Fitnessbuddy og folk søger råd på siden omkring træning, kost og vejledning af kosttilskud. Træning er hårdt nok som det er og for mange er det total uoverskueligt. Vi forsøger, at gøre træning mere gennemskueligt og simpelt samtidig med at vi uddanner vores publikum i hvordan de hurtigst, bedst og lettest når deres mål. Vores community vokser både på hjemmesiden, men også på Facebook. Vi er stadig i en vækstfase og forhåbentlig føler folk, at vi leverer noget information og vejledning som er værd at komme tilbage efter.

Hvad er der at finde på hjemmesiden om 1 år fra nu?

Uha.. Der vil formentlig være det her fantastiske tool som på mange måder vil skære den personlige træner ud af mange situationer. Du oplyser toolet (værktøjet) om nogle grundinformationer og på baggrund af det får du et skræddersyet træningsprogram som matcher dit liv. Det bliver pisse smart og forhåbentlig noget folk vil få øjnene op for når det bliver lanceret. Dertil er vi formentlig begyndt, at lave video anmeldelser til den tid hvor jeg skal foran kammerater og forklare folk ret klart hvad fordele og ulemperne er ved diveser produkter. Det bliver lidt af en kamp, men også meget spændende. Vi har formentlig en del flere skribenter på det tidspunkt og der vil derfor være mange spændende artikler om diverse emner inden for trænings, kost og kosttilskud som man frit kan læse.

Tak fordi du tog dig til at besvare de her spørgsmål.

Det er er skam mig der takker for muligheden. Håber at læserne på Wellness-Fitness synes det er lidt sjovt, at høre om hvad der foregår på vores side.

Posted in Sundhedsstafetten and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *