Acroyoga workshop

AcroYoga weekend workshop med Sophia og Winni

NB: denne workshop har fundet sted – du kan kontakte Yogaliving.dk eller Flying-yogis.com og høre om kommende workshops.
AcroYoga blander yogaens visdom, den afspændende thaimassage, og den dynamiske kraft fra akrobatikken. Det er en yogapraksis, hvor man arbejder 2 og 2 med samarbejde, dybe stræk og balance.

Acroyoga strækker ryggen helt magisk og får dig op at svæve, som ingen anden yogaform.

Workshoppen er åben for alle niveauer. Uanset om du erfaren yogi eller absolut nybegynder.

Kom alene eller tag en ven med!

Fredag kl: 18.45-21.30
Bliv fortrolig med de fundamentale principper i AcroYoga. Sammen vil vi udforske alle tre aspekter af denne healende praksis: yoga, akrobatik og thai massage.

Lørdag kl:13.00-16.00 og 18.00-20.30
På denne dag skal vi lære de flyvende teknikker i acroyogaen, der hjælper os til at frigøre spændinger, især i ryg og skuldre. Med thailandsk massage afslutter vi dagen i en tilstand af fred og afslapning.

Søndag kl: 11.45-14.15 and 15.45-18.00
Samarbejde og tillid er en væsentlig del af acroyogaen. Denne dag skal vi arbejde med at støtte hinanden, skabe et trygt og legende miljø, hvor vi kan dyrke tillid til os selv og vores partnere og finde modet til at prøve ting, vi måske ikke have troet muligt.
Vi skal flyve og give slip på frygt.

Undervisere:
Sophia & Winni undervisere i Yoga (Hatha Yoga, Vinyasa flow, AcroYoga) og thailandsk massage. De er både passionerede yogier og bodyworkers, som er i stand til at overføre deres glæde og viden til de studerende på en legende måde som gør eleverne trygge. Sophia og Winni er i stand til at få selv begyndere til at kunne de mest utrolige ting på en sikker og tryg måde og uden præstations pres.
Læs mere om dem på www.flying-yogis.com

Pris:

Fredag 300,- kr.(studerende: 250,-kr.)
Lørdag eller søndag: 550,- kr. (studerende: 450,-kr.)
Hele weekenden: 1.050,- kr. (studerende: 900,- kr.)

Tilmelding: yoga@yogaliving.dk
Sted: Yogaliving, Thorvaldsensvej 3 (baghuset), 1871 Frederiksberg

Posted in Tilbud & Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *