Deltag i signalstofworkshop med Team Goodlife

OBS: På grund af stor interesse gentages signalstofworkshoppen den 20. marts. Nu har du chancen for at komme med!

Er der ubalance i din følelsesmæssige strøm? Hvorfor føler du det du føler – og hvad der skal til for at føle bedre?

Formålet med denne workshop er at give dig et kendskab til mekanismerne og biokemien bag hvorfor du føler som du gør.
Alle ved at det er vores humør der bestemmer vores handlinger og vores handlinger bestemmer de resultater vi får i livet.

Vil det ikke være fantastisk hvis vi kunne styre vores humør? Nu har du chancen til at forstå hvorfor du føler det du føler,
samt bliver bekendt med det der skal til, til at ændre og styre dine følelser.

I løbet af dagen bliver du bekendt med de molekyler der går under navnet ‘signalstoffer’. Signalstofferne fungerer som dit nervesystems strøm. Disse molekyler overfører signaler eller beskeder af følelsesmæssig karakter fra den en nervecelle til den næste.

På den måde kan en besked eller følelse bevæge sig fra en del af kroppen til en anden, endda til alle af kroppens celler.

Hvert signalstof taler sit eget sprog og har ansvaret for at bringe informationer og dermed udløse en specifik besked og konkret følelse.

Nogle signalstoffer er ansvarlige for positive, glade og endda euforiske følelser – nogle for afslappede, rolige og stille følelser – andre igen for motivation, fokus og endda en intenst tankesæt.
Hvordan du oplever følelser og hvordan du føler er dikteret af disse signalstoffer. Via test finder du frem til hvilken af disse stoffer du mangler, hvor din ubalance er. Samtidig får du en egen multinuanceret opskrift til at øge produktion af de stoffer du mangler – helt naturligt.

Der er plads til 20 på signalstofworkshoppen, der finder sted i Team Goodlife’s klinik, lørdag d. 20. marts kl. 9.00 – 16.00

Prisen pr. person er kr. 1.000, – inkl. materiale, te, kaffe, frugt og nødder

For tilmelding og/eller spørgsmål kontakt Sally Walker tlf. 26 16 77 01 eller mail
sw@teamgoodlife.dk

Om Team Goodlife

teamgoodlifeTeam Goodlife er en sundheds- og helseklinik med fokus på behandling, træning og rådgivning inden for en lang række områder, der har med velvære og livskvalitet at gøre. For eksempel: Fysioterapi, Akupunktur, Rådgivning omkring kost og ernæring, Rådgivning omkring stress, Project Me Programmer og Sundhedscheck. For mere info besøg www.teamgoodlife.dk

Posted in Tilbud & Events and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *