Energiterapi: Velkommen til den fagre nye plasterverden

Mere energi, smertelindring, bedre søvn, mindre stress, anti-aging, vægttab. Nu er der kommet en helt ny måde, vi kan støtte vores livskvalitet, sundhed og velbefindende på. Det er en serie af små klinisk dokumenterede plastre, der stimulerer kroppens evne til at arbejde selv uden kemikalier eller medicin. Plastrene indeholder ingen stoffer, der trænger ind i kroppen. Derfor er der heller ingen bivirkninger som ved traditionel medicin. De er lette at bruge og virker ved at stimulere akupunkturpunkterne på kroppen og vores energibaner. Det er lige som akupunktur bare uden nåle.

Plastrene kan være relevante for dig, for eksempel:

  • Hvis du ikke kan falde i søvn eller sover dårligt om natten
  • Hvis du er stresset
  • Hvis du har kroniske smerter eller ind imellem har andre smerter, for eksempel menstruationssmerter, rygsmerter, hovedpine osv.
  • Hvis du skal løbe et maraton eller udføre en anden stor præstation
  • Hvis du vil øge dit energiniveau
  • Hvis du vil reducere sukkertrang og slippe et par kilo
  • Hvis du blot vil have ekstra ressourcer til husapoteket, for eksempel ved influenza, bihulebetændelse, køresyge, jetlag osv.

Plastrene bliver brugt af atleter og sportsudøvere, læger, hospitaler, fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, smertebehandlere, søvnterapeuter, stressklinikker, tandlæger og dyrlæger verden over. Plastrene er et amerikansk produkt, der har eksisteret siden 2004. De kom til Danmark sidste år og har hurtigt fået stor udbredelse.

Er du nysgerrig efter at vide mere om plastrene, er du velkommen til kontakte Flex Yoga, Koldinggade 14 på Østerbro. Her kan du få mere at vide om de forskellige typer af plastre og hvordan de virker. Du kan også sende en mail til info@flexyoga.dk.

Posted in Tilbud & Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *