Kom og oplev en aften med lydmeditationer baseret på lyden af syngeskåle

Oplev en aften med lydmeditationer fra syngeskåle

Lyden af syngeskåle og gong virker som en slags “følelsesmæssig neutral lyd”, der kan være med til at skabe afspænding, indre ro og nærværende opmærksomhed.

Der kan opstå en for for behagelig samklang mellem det enkelte menneske og lydene fra skålene, hvor man måske får mulighed for at mærke ens indre urklang og opleve “lyden af stilhed”.

Lydene kan også være katalysator for resonans og samklang mennesker imellem, og dermed være med til at skabe en samhørighed og fælles bevidsthed i det meditative rum.

Alle er velkomne til denne workshop.

Dato: 7. oktober 2011

Tid: 19.30 – ca. 21.45

Pris: 100,-

Sted: Yogaliving, Thorvaldsensvej 3, Baghuset, 1871 Frederiksberg

www.yogaliving.dk

Tilmelding: yoga@yogaliving.dk

Lærer: Gert Bach

Gert Bach er lydterapeut og cand.mag. i musik og kommunikation. Han er desuden uddannet web-udvikler/designer, tankefeltterapeut og klangmassage-terapeut. Derudover har han taget kurser i SE-terapi (Somatic Experience), lydhealing og feng shui samt i yoga og åndedrætsteknikker ved Art of Living.

Gert har været musiker side 1980, bl.a. som trommeslager, percussionist, bassist, pianist, korist og melodica-spiller i vidt forskellige stillistiske sammenhænge. Fra 1993-97 har han været leder, komponist, arrangør og musiker i sit eget orkester “The Big Bach Band”.

Posted in Tilbud & Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *