Konference om sund turisme

lavastenSundhed og wellness spiller ikke kun en betydningsfuld rolle i mange menneskers hverdag. Sundhed for både krop og sjæl er også hyppigt – og i øget omfang – blevet en del af ferieoplevelserne og en efterspurgt vare for både danske og udenlandske turister.

Det regionale turismeudviklingsselskab Midtjysk Turisme har i samarbejde med bl.a. Juelsminde Turistbureau og Hedensted Kommune gennemført et to-årigt projekt ”Sund turisme – nye forretningsmuligheder for turismen i den sunde region Midtjylland” med det formål at afdække forretningsmulighederne indenfor sund turisme.

Resultaterne af projektet præsenteres for relevante turismeaktører ved en konference den 12. november 2009 kl. 8.30 – 13.00 på Juelsminde Strand Hotel.

På konferencen bliver der givet bud på spørgsmål som ”Hvad er sund turisme og hvordan kan sundhed indgå som en del af fremtidens ferieoplevelser” samt ”hvem er målgruppen og hvilke trends ses på området”. Formålet med konferencen er endvidere at give interesserede turismeaktører:

  • Inspiration til at komme ind på et marked i rivende udvikling
  • Indsigt i trends og tendenser på det internationale wellness- og kurmarked
  • Ny viden om sund turisme som rejsemotiv
  • Kendskab til igangsatte turismeaktiviteter i Region Midtjylland med fokus på sundhed for både krop og sjæl
  • Indsigt at arbejde med sund turisme ud fra et helhedssyn

Læs mere om konferencen på www.midtjyskturisme.com

Posted in Tilbud & Events and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *