Raw Cake Workshop

Kender du til trøstespisning? Altså, de dage hvor du “kommer til” at spise noget som du ikke helt havde intenderet?

Jeg elsker den sætning “jeg kom til at spise..” Det viser virkeligt hvor lidt kontrol vi kan have over vores spisevaner, fordi de netop ofte er ubevidste impulser. Når mine klienter forklarer mig om, hvordan deres nye livsstil forløber, sniger der sig ofte et “Jeg kom til at spise..” ind. Det giver mig altid sådan et sjovt mentalt billede af mad, der bare bliver kastet i hovedet på os og vi kan simpelthen ikke undgå (lige meget hvor meget vi end prøver) at noget af det ryger i munden på os.

Selve den sætning viser hvor impuls- og lyststyrede vores madvaner er – og hvor stor en del af disse impulser vi ikke kan styre. For du kan ikke kontrollere noget, som du ikke forstår!

De mønstre du har bygget dine spisevaner op omkring har taget en livsstid at skabe, endda generationer, og er dybt forankrede i hver eneste celle i hele din krop!

Det har i mange år undret mig, hvorfor mennesker – nogle endda truet på livet af sygdom, ikke kan stoppe deres destruktive mønstre (hvadenten det gælder mad, cigaretter eller andre sociale stoffer), selvom de ødelægger deres helbred og liv.

Hvad er det for mekanismer i os, som gør at vi nogle gange bare MÅ have en Yankee Bar eller et helt Bo Bech brød med tandsmør? Vi ved jo alle godt hvad det gør ved os.

Det har virkeligt taget mig lang tid – og mange personlige erfaringer – men nu har jeg endeligt knækket koden!

Derfor har jeg lavet workshoppen RAW CAKE, hvor du får sandheden om dine spisemøsntre Råt for Usødet;)

Er du klar til at afdække årsagen til dine cravings, spiseanfald, overspisning og opleve det mest effektive og kræftfulde værktøj, der hjælper dig til at genvinde kontrol over din vægt og dit liv?

Har du nogensinde haft den følelse, at du ser dig selv gøre noget, du ved, er selvdestruktivt? Du ser dig selv gøre det, og du ved det ikke vil gøre dig godt, men du gør det alligevel, som om du ikke kan stoppe – som om du ikke har nogen kontrol?

Tro mig -jeg har selv været der og jeg kender tusindvis af kvinder som også har været der (hvis du tør, kan du se mine egne før og efter fotos lige her)

Hvor mange gange har du stirret på bunden af en bøtte Hansen Is eller papiret fra en tom Mars Bar og tænkt: “Gjorde jeg virkeligt det?!”

Og så komme skyldfølelsen og følelsen af fiasko fordi du “er faldet af vognen” igen.

Men nu er det tid til at tage ansvar for din egen sundhed og komme ud af den nedadgående spiral og fri af rollen som “fødevarebesat”.

En lille advarsel:

Der findes ingen mirakelkure eller magiske piller. Er du ikke klar til at arbejde for din nye livsstil er denne workshop ikke noget for dig.

Der er ingen mirakel-løsninger

Og som med så meget andet findes der kun en vej frem – nemlig IGENNEM!

Det kommer til at kræve et stykke arbejde for at ændre disse mønstre, som det har taget dig en livsstid at opbygge

De fleste mennesker ved jo godt hvordan de skal leve sundt. Når alt i livet kører på skinner er det jo ganske let at følge en sund livsstil.

Af og til griber livet ind og ryster kortene for os. Nogle gange vil omstændigheder gribe ind i dit liv som kan gøre dig ked af det, stresset, ensom, trist eller vred.

Men …

Vi kan ikke altid styre de ting, der sker for os i livet, men vi kan kontrollere, hvordan vi reagerer på dem .

Så her er den aftale:

Ligegyldigt hvad der er sket før eller hvor mange gange du har forsøgt at stoppe din trang, må du ikke miste tilliden til dig selv og din evne til at vende skuden. Du kan gøre det!

Det kræver vilje, ikke viljestyrke.

Sejren er på vej, og hun ser således ud:

1: Viden -Første halvleg

Hvordan grundlægges og udvikles vores madvaner

Sandheden om din mad – råt for usødet.

Om kemien i din mad og hvordan den påvirker din hjerne, følelser og vaner

2: Pimp Dine Vaner -Anden halvleg

Forstå og identificer din fysiologiske afhængighed af mad.
Hvordan man kan frigøre skam, skyld, selv-straf og perfektionisme én gang for alle!

Praktiske tips til at hjælpe dig med at skelne om din trang kommer fra det ernæringsmæssige behov eller er en følelsesmæssige krykke!

Jeg har inkluderet nogle stærke og praktiske øvelser som giver dig konkrete værktøjer til at håndtere din trang, så du ikke overlades til at bekæmpe den med lutter viljestyrke alene!

3: Inspiration og Motivation:

Leg i køkkenet. Vi laver syndigt sunde Cravings Bustere så du altid har dine yndlings-snacks ved hånden. Du får masser af smagsprøver og alle opskrifter med hjem.

Efterfølgende er der mulighed for opfølgning i individuelle forløb, hvis du føler du har behov for det. Som deltager på workshoppen får du 10% rabat på første konsultation.

  • Overlevelsesstrategier for at undgå cravings, før de begynder.
  • Komplet liste over de mest brugte junk foods og sunde alternativer til dem.
  • Hvad er årsagen til den nedadgående spiral af overspisning. Hvorfor er det umuligt at tage bare en bid?
  • Hvorfor ideen om “forbudt mad” er en opskrift på katastrofe.
  • Sådan opdager dine mønstre, så du kan snyde dem.
  • Indsigt i hvordan maden påvirker din hjerne og dine følelser
  • Pimp Dine Vaner og lær hvordan du undgår at føle afsavn mens du bliver sundere
  • Opskrifter og smagsprøver så du selv hurtigt kan lave Cravings Bustere derhjemme så snart trangen melder sig.
  • Mulighed for at fortsætte i et individuelt forløb med 10% rabat på første konsultation.

Pris: 800,00 kr

Tilmeld dig her – Biletto.dk

Posted in Tilbud & Events and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *