Sundhedskonsulent – infoaften om 1-årig uddannelse

Mandag d. 26. oktober kl. 19,00 inviterer Body Mind Solution til infoaften om deres 1-årige uddannelse til sundhedskonsulent. Body Mind Solution har fået tilknyttet Claus Hancke og Miriam Glæsel til uddannelsen. Læs mere om uddannelsen nedenfor:

Uddan dig til Sundhedskonsulent hos Body Mind Academy. Uddannelsen starter op med et 5 dages intensivt kick-off, hvor du møder forskellige kapaciteter inden for sundhedsverdenen, og hvor du skaber dig et solidt fundament, som du kan bygge videre på i resten af uddannelsen. Uddannelsen er bygget op omkring 8 moduler, hvor grundfundamentet er vores sundhedsnøgle. Balancen mellem kost, tanker, søvn/hvile og bevægelse.

På selve uddannelsen får du bl.a. et indgående kendskab til følgende områder:

 • Kroppens biokemi
 • Fedt, kulhydrat og protein
 • Anatomi og fysiologi
 • Coaching og træning af den mentale sundhed
 • Energisystemet herunder meridiansystemet
 • Orthomolekylær medicin (kosttilskud)
 • Kokkeskole – du lærer at tilberede sund og næringsrig mad helt fra bunden
 • Kroppens signalstoffer
 • Yoga og meditation

Body Mind Solution er meget stolte over at have tilknyttet læge, Claus Hancke, til uddannelsen, hvor han vil fungere både som mentor og underviser. Claus er blevet et meget kendt ansigt i den danske sundhedsdebat, hvor han p.t. er meget i medierne vedr. den nye influenza A H1N1 vaccine. Hans tilgang til sundhed, hvor han kombinerer det videnskabelige med det alternative herunder orthomolekylære, har vel aldrig været mere aktuelt. Claus er en kapacitet udover det sædvanlige, som hver dag gør sit ypperste for at give det enkelte mennesker tilstrækkelig viden og information, så han/hun kan tage ansvar for sin egen sundhed. Herudover Miriam Glæsel også tilknyttet uddannelsen. Hun er efter vores mening en af de største inspiratorer inden for madlavning i Danmark. Hun vil være eksperten på vores kokkeskole. Miriams kogebøger er de mest solgte i Danmark næstefter Frk. Jensen. Hovedformålet med uddannelsen er at give dig en funktionel viden, så du kan kombinere teori og praksis fra uddannelsens start. Det er utrolig vigtigt for os, at viden kombineres med handling i alt hvad vi beskæftiger os med. For først da vil du opleve nævneværdige ændringer på det resultatmæssige område.

Du kan tilmelde dig hele uddannelsen, eller du kan vælge at tilkøbe modulerne enkeltvis. Hør mere herom på den kommende infoaften den 26. oktober kl. 19.00. Vigtigt er det også at nævne, at du kan have et fuldtidsarbejde sideløbende med uddannelsen. Send en mail på bms@bodymindsolution for tilmelding til info-aften ring på 38101616, eller læs mere på Body Mind Solution .

Posted in Tilbud & Events and tagged , , , .

2 Comments

 1. Hej,

  Kører I stadig jeres uddannelse omkring sundhedskonsulent, og hvad koster den mm?
  Hvad er job mulighederne bagefter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *