Workshop med healende yoga

Få kontakt med din krop og dine gemte ressourcer.

Igennem vores arbejde med mennesker, via healing og yoga, oplever vi ofte en tendens til, at man opfatter kroppen som et problem. De steder i kroppen der er låste, svage, skæve og overbelastede giver man et negativt fokus. Enten går man i kamp mod kroppen for at fixe den eller også bedøver man den og flygter fra smerten.
På denne workshop vil vi arbejde med en anden opfattelse af kroppen. Nemlig den, at kroppen på godt og ondt gemmer på en kæmpe viden om os selv – og er en ressource til udvikling og forandring af vores livsmønstre. De modstande vi oplever i kroppen repræsenterer modstande i vores følelsesliv. Ved at få kontakt med dem og arbejde med dem positivt – kan vi blive stærkere og opleve en større glæde ved livet.

Dato: 30. oktober 2011
Tid: kl. 13.00-17.00
Sted: Yogaliving, Thorvaldsensvej 3, 1871 Frederiksberg C
Pris: 550,- kr.
Tilmelding: yoga@yogaliving.dk

Undervisere:

Dorte Hagedorn har en baggrund som klassisk balletdanser. Efter mange år på de skrå brædder og egen skole blev det til 12 år med traditionel medicin. Det vakte interesse for den alternative verden og hun er i dag uddannet Relkihealer/Relkimester, kinesiolog og akupunktør. Desuden har hun medfødt klarsyn.

Louise Fjendbo er yogalærer med 8 års erfaring. I hendes undervisning kombinerer hun det fysiske fokus på alignment og styrke med en blød, organisk tilgang som skærper kroppens intelligens og gør yogaen til en form for terapi. Louise er desuden cand.mag. og forfatter til bogen “yoga på stuegulvet” (Borgen) samt to yogacd’er og en afspændingscd.

Workshoppen er åben for alle aldre og niveauer.

Posted in Tilbud & Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *