spadag-borupgaard-4

Spadag i Snekkersten

Gaveidé: Giv dig selv eller en af dine kære (eller begge dele) en fantastisk oplevelse med en dag fuld af forkælelse og afslapning i spaafdelingen på Hotel Borupgaard i Snekkersten. En spapakke koster fra 450 kr. per person. Oplevelsen inkluderer: Fri adgang til AquaSpa og Fitnesscenter Spafrokost samt løbende forfriskninger Spaprodukter som kan tages med hjem […]

Hammam_2

Wellness i Bulgarien

Bulgarien har en lang tradition for kurbade og spa-ophold. Mange steder i landet ser man ruiner af romerske bade. Bulgarien har over 600 mineralske kilder, og de udnyttes selvsagt i behandlingerne.

ndslogo

Kosttilskud

Kosttilskud – Hvad skal jeg vælge. Læs her og få nogle korte men gode råd.

Sun

Sommerform

Sommerform – Kom i sommerform, det er ikke nemt. Læs her:

ansigtsbehandling-duglemmerdetaldrig

Oplevelser som skaber glæde og ro

I en travl hverdag er det være svært at få intentioner og tid til at gå lige op. Vi glemmer ofte os selv. Men hvis du ikke er i balance, så kan det være svært at finde energien og glæden frem i hverdagen. Dagene føles uoverskuelige og uendelig. Men det skal være slut nu.

jeziorko_wessel_3

Sanatorium og spa i saltmine med traditioner

I en saltmine i Wieliczka, ti kilometer sydøst for Kraków, ligger verdens eneste underjordiske kursted, med et unikt mikroklimat 327 meter under jorden. Der er i alt 2 350 kamre og over 240 kilometer minegange. Nok af steder at fare vild på!