Kosttilskud

Dette er en jungle og næsten umuligt at gennemskue. Dette er blevet en kæmpe business på størrelse med den farmaceutiske industri. Næsten alle tager en eller anden form for kosttilskud, fra en simpel multivitamin til et hav af tabletter og piller flere gange om dagen.

Men er dette nødvendigt? Nogle mener nej og nogle mener ja. Sådan er det jo med alting. Jeg er en meget aktiv sportsudøver og er af den overbevisning at vores generelle madkvalitet er forringet. Med dette menes at vigtige vitaminer, mineraler, salte osv er stærkt reduceret de sidste årene i den mad vi spiser. Derfor er det nødvendigt med kosttilskud.

Vi bliver bombarderet med TV reklamer, reklamer i ugebladene osv. Hvad skal vi vælge?

Jeg har brugt mange år på at finde de helt rigtige tilskud som passer til mine behov. Samtidig med at jeg træner minimum 6 gange om ugen på et mellem højt niveau, arbejder jeg indenfor business (et stresset miljø) minimum 10 timer om dagen, samt jeg har en familie (Dette er min mest stressede del af mit liv – ment som en joke). Min konklusion er at de tilskud jeg tager skal være let modtagelige for kroppen, naturlige og let tilgængelige (webshop, god on-line information, nyheder m.m.).

Tro mig, jeg har prøvet MEGET!! Min konklusion er NDS produkterne. Dem finder du i Skandinavien på www.eubiotek.net/Shop.

Jeg bruger B-Komplex, multivitaminer og mineraler og jeg ved de arbejder med en sports udgave af et fantastisk produkt indenfor probiotika performance eller sport. Den kan jeg ikke vente på.

En god ting med disse produkter er man kan følge dem på twitter, her får du hele tiden opdateringer om hvad der sker. @NDSNordic

Dette har hjulpet mig, så det VIL hjælpe dig også.

Posted in For mænd, Kosttilskud, Livsstil & Sundhed, Motion, Sundt indhold i kosten, Vitaminer, Wellness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *