Alter Meierhof – Wellness lige over grænsen

Alter Meierhof er en populært tysk hotel beliggende direkte ud til Flensborg Fjord. Alter Meierhof er et moderne luksuriøst hotel, opført i gammeldags tysk stil.

Alter Meierhof

Hotellet er beliggende i naturskønne omgivelser, mellem Flensburg og Glücksburg – men i rolige omgivelser.

5 stjerners luksus

Alter Meierhof har siden 2003 gennemgået en omfattende renovering og ombygning
Ikke alene er hotellet beliggende ud til en verdensberømt fjord. Hotellet har også en moderne wellness & spa afdeling. Alter Meierhofs wellness afdeling er stor og rummer alt fra stendampbade til saunaer, kosmetik-afdeling og massage-rum.
Ikke nok med at man kan slappe af i de naturskønne omgivelser, der er der også mange muligheder for at slappe af på sit hotelværelse, i en lounge, eller i et af de mange rum i wellness-afdelingen.

Hotellets drift varetages af Dirk Luther, som siden 2008 har haft ansvaret for hotellets gastronomiske profil.
Den ene restaurant hedder ’Meierei Dirk Luther’, og er en moderne restaurant med det klassiske franske køkken – Meierei er blevet tildelt 2 stjerner i Gudie Michelin. I den anden afdeling er der en mere traditionel restaurant, som absolut er hotellets hjerte – restauranten, ’Brasserie’.

Uendelige muligheder

I stedet for en almindelig overnatning på hotellet Alter Meierhof, kan man købe nogle af de forskellige pakkeløsninger.
Blandt andet en pakke der hedder ’Energy Days’, hvor du får 2 overnatninger, en massage for ryg, nakke og skuldre, samt en ansigtsbehandling – til blot 376 € pr. person i dobbeltværelse.

Hvis man er på forretningsrejse, er der mulighed for at leje nogle af hotellets mødelokaler. Ligeledes sælges der også konferencepakker. Der kan også fejres festlige begivenheder på hotellet, hvad end det er barnedåb, konfirmation, bryllup eller noget helt fjerde.

Praktiske oplysninger

Den fantastiske beliggenhed af hotellet, direkte ud til et skønt sejlsportsområde, giver dig mulighed for at få anderledes oplevelser på vandet. Du kan blandt andet ro i kano, samt leje en båd, hvor du kan sejle ind til de små byer og spise aftensmad på en af de mange fantastiske restauranter.

Hotellet ligger på Uferstrasse 1, på venstre hånd – ud til Flensborg Fjord.

Læs mere på http://www.alter-meierhof.de/.

Posted in Sparejser, Wellness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *