Oplevelser som skaber glæde og ro

Sundhed er mange ting. At spise sundt og dyrke regelmæssig motion. At tilbringe tid med de mennesker, som betyder noget, og som giver os energi i hverdagen. At fylde dagene med glæde og latter. I en travl hverdag er det være svært at få intentioner og tid til at gå lige op. Vi glemmer ofte os selv. Men hvis du ikke er i balance, så kan det være svært at finde energien og glæden frem i hverdagen. Dagene føles uoverskuelige og uendelig. Men det skal være slut nu.

Jeg gik derfor på jagt på nettet for at finde en række konkrete forslag som kan være med til at skabe glæde og ro i dit liv. I min søgen kom jeg forbi www.duglemmerdetaldrig.dk – her har de specialiseret sig i at formidle oplevelser, du aldrig gemmer. Nedenfor kan du se et udvalg af deres oplevelser, der kan være med dit at fylde dine energidepoter op.

SpaDag med din elskede

spadag-duglemmerdetaldrig

Spadag på Borupgaard i Snekkersten og på Kellers Park i Vejle.

Hvornår har du sidst haft en lang og afslappende dag med din elskede? En dag, som udelukkende gik med at pleje hinanden og jeres forhold? Hvis du ikke kan huske det, så er det nok et tegn på, at det er for længe siden. Derfor vil vi gerne slå et slag for jer og for kærligheden. Hold fri en dag. Få ungerne passet. Overrask din parter med en SpaDag på Hotel Borupgaard i Snekkersten på Sjælland. Her er der nemlig mulighed for at få en helt fantastisk wellness-oplevelse. I får fri adgang til den store AquaSpa og til deres Fitnesscenter. Til frokost får I serveret en herlig spafrokost, og så skal I vælge, om I helst vil forkæles med en Hot-Stone Massage, en almindelig massage, eller en ansigtskur? Når I trækker stikket ud og stikker af sammen, så gør det underværker for forholdet. I får tiden til at se hinanden dybt i øjnene og til at genfinde glæden og roen i jeres forhold.

En SpaDag koster 900 kr – læs mere om den her. Du kan få Spadag på Borupgaard i Snekkersten og på det femstjernede Kellers Park i Vejle.

Ansigtsbehandling

ansigtsbehandling-duglemmerdetaldrig

Ansigtsbehandlinger med Helle Thorup eller Ni’mat

Ser du træt ud, når du vågner om morgenen? Også selvom du har fået din skønhedssøvn og føler dig udhvilet? Når vi lever en travl hverdag, så mærkes det i kroppen, og i nogle tilfælde kommer der også synlige tegn. I perioder med stress har du måske oplevet at få uren hud eller ondt i kroppen, selvom du normalvist ikke har det. Det er ofte et tegn på, at kroppen siger fra. Så inden du kommer helt der ud, bør du prioritere dig selv og dit velvære. Er du frustreret over at få at vide, at du ser træt ud, når du er udhvilet, så prøv en Ansigtsbehandling. Det er en af de wellness-behandlinger, hvor du virkelig vil føle, at det gør en forskel. Ansigtsbehandlinger kommer i mange forskellige varianter, og du kan se et udvalg af nogle af de populære ansigtsbehandlinger.

Jeg vil gerne udpege to meget populære ansigtsbehandlinger til dig fra enten Aarhus eller København. I Aarhus er wellness næsten blevet lig med Helle Thorup og deres ansigtsbehandlinger. Det kan klart anbefales! Du kan læse mere om dette på www.hellethorup.dk.

I København er Ni’mat et godt sted at starte for stort set alt wellnessrelateret.

Her er der fokus på pleje og omsorg, og du får tid til at slappe helt af og finde din indre ro. Det er meget kompetente kosmetologer, som behandler dig, og der bruges enten produkter fra Pañpuri eller Rudolph Care. En ansigtbehandling fra Ni’mat kan du købe til dig selv eller som oplevelsesgave her.

Ballonflyvning

ballonflyvning-duglemmerdetaldrig

Ballonflyvning med duglemmerdetaldrig.dk

Det er smukt og uforglemmeligt. Det er en fuldstændig unik oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget. Det er en tur i en luftballon. Hvis du mangler den helt perfekte gave til den runde fødselsdag, eller måske en romantisk gave til ham eller hende, så bør du overveje en ballonflyvning. Med denne oplevelse er kvalitet og sikkerhed selvfølgelig helt i top, og I kan roligt nyde oplevelsen og synet, når I svæver over det danske land. Der er tid til ro og fordybelse, og I får den smukkest udsigt. Så hvad med at opleve solen stå op en forårsmorgen, eller se solen sidste stråleglans en lun sommeraften? I kommer med garanti til at mærke glæden helt ud i fingerspidserne, når I prøver denne magiske oplevelse. Ballonflyvningen koster fra 1580 kr., og der flyves fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Arrangøren af de meget populære ballonflyvninger hedder Ballonflyverne og har mange års erfaring – det er din garanti for en god oplevelse. På duglemmerdetaldrig.dk finder du også Gavekort til ballonflyvning.

Jeg håber, at du nu er blevet inspireret til at bruge foråret og sommeren på en uforglemmelige oplevelser, som skaber glæde og ro.

Kan du anbefale en uforglemmelig oplevelse, som giver ro og velvære?

Så smid en kommentar herunder – det vil være meget værdsat.

Posted in Wellness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *