Rømø Golf & Wellness i samarbejde med Thomas Cook

Rømo Golf & Wellness, der har et af Danmarks største wellness-områder og landets eneste links golfbane med mesterskabsmål, er det første danske wellness-resort, som bliver optaget i Thomas Cooks katalog på det tyske marked.

Tyskland har en lang tradition for kurbade og omfatter i dag et stort antal hoteller med særdeles veludviklede wellness-faciliteter. Der skal derfor meget til at imponere tyskerne, når det gælder wellness. Ikke desto mindre er det lykkedes et dansk wellness-resort at blive optaget i et af Tysklands førende rejsekataloger. Således har den anerkendte rejsearrangør Thomas Cook, som herhjemme blandt andet flyver for My Travel, netop indgået samarbejde med det eksklusive danske resort Rømø Golf & Wellness.

Thomas Cook, der repræsenteres af mere end 10.000 tyske rejsebureauer, har netop lanceret to nye rejsekataloger i Tyskland for sommersæsonen 2009. I de to kataloger, ”Wellness und Mehr” og ”Thomas Cook Golf”, optræder Rømø Golf & Wellness med store, flotte opslag. Der er tale om et gennembrud for dansk wellness, idet intet dansk wellness-resort tidligere har været optaget i Thomas Cooks kataloger på det tyske marked.

På Rømø Golf & Wellness glæder man sig meget over det nye samarbejde, som forventes at få stor betydning for resortet og turismen på Rømø. ”Vi er meget stolte over dette samarbejde”, fortæller Doris Neger, CEO for Rømø Golf & Wellness. ”Med sine førsteklasses produkter inden for wellness og golf er Thomas Cook en prestige- og værdifuld partner for os”, fortsætter hun. ”Samarbejdet giver os optimale forudsætninger for at positionere både resortet og Rømø som helårsdestination på det tyske marked samtidig med, at Danmark bliver sat på det internationale wellness- og golf-landkort”, afslutter Doris Neger.

Også resortets ejere, EuroTrust A/S, ser frem mod det nye samarbejde. ”Vi er meget tilfredse med udviklingen på Rømø Golf & Wellness. Aftalen med Thomas Cook er et skridt i den rigtige retning, og jeg er overbevist om, at dette enestående resort snart vil få den samme opmærksomhed på det tyske marked som i Danmark”, siger Robert Skjødt, CEO for EuroTrust A/S.

Rømø Golf & Wellness ligger i Havneby på den danske vadehavsø Rømø. Resortet, der er opført i et klitlandskab helt ud til kysten, åbnede i efteråret 2006. Det omfatter 200 eksklusive ferieboliger, et unikt 27-hullers golfanlæg med Danmarks eneste links bane med mesterskabsmål samt en stor hovedbygning med 2600 kvadratmeter spa- og fitness-faciliteter, golfshop, restaurant, konferencelokaler, lounge og bowlingbaner.

Læs mere på Rømø Golf & Wellness

Posted in Golf, Wellness and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *