biopeeling

Sund hud så hurtigt, at du tror det er løgn!

Har du problemhud, ujævn hud eller ar efter acne? Kender du til slap hud og rynker? Så vil du finde denne artikel interessant – specielt hvis du tilmed ikke endnu har fundet det der virker eller måske ikke aner hvor du skal starte med at lede.

rent vand sundt for huden

Smuk hud gennem kosten- få svarene her!

Vi har kigget på diverse ekspertudtalelser fra blade, bøger og hjemmesider og fundet 8 fantastiske råd der går igen, hvis det drejer sig om at spise sig til smuk og flot hud. Få de brugbare tips her og se hvor tæt du er på eller hvad der måske kan inspirere dig i hverdagen.

Ansigtsmaske – hjemmelavet der virker!

Vinterhud har jeg hvert år- hud der er tør og specielt fordi jeg cykler en del, er min ansigtshud udsat. Til trods for at jeg dagligt bruger en fugtende creme, så skriger min hud på fugt. Jeg fik følgende råd fra en kosmetolog en dag, da jeg spurgte hvad man kunne gøre, som ikke kostede en bondegård. Du får nu det samme råd og kan vurdere.

Skin and beauty care - young beautiful female

Ansigtspeeling – hjemmelavet! Billig og naturlig!

Lav din egen ansigtspeeling – det gør stjernerne indenfor skønhed også! Ole Henriksen lavede engang et interview, hvor han nævnte muligheden for selv at blande nemme ingredienser til ansigtspeeling. Få en opskrift her.