Sund hud så hurtigt, at du tror det er løgn!

Har du problemhud, ujævn hud eller ar efter acne? Kender du til slap hud og rynker? Så vil du finde nedenstående interessant fordi du med stor sandsynlighed har prøvet lidt af hvert indenfor hudpleje og behandlinger. Specielt hvis du tilmed ikke endnu har fundet det der virker eller måske ikke aner hvor du skal starte med at lede.


Jeg stødte tilfældigt på SUNDHUD.nu som tilbyder biopeeling; en ansigtsbehandling, der på en helt naturlig måde understøtter og speeder hudens naturlige processer op. Resultatet er en fin, glat og sund hud. Virksomheden kombinerer biopeeling med vejledning om kostvaner, der har betydning for din hud. Helhedsorienteret, naturligt og helt i tidens trend.
Da jeg selv lider af periodevis problemhud og lidt ujævn hud efter mine 3 graviditeter var nysgerrigheden stor. Jeg mødte derfor ejeren af SUNDHUD.nu, Shirley Slaney Maisted, og tog en snak om sund hud, kostvaner og biopeeling. Derefter hoppede jeg på briksen og afprøvede behandlingen, der varede ca. 1 time.

Inden jeg afslører, hvad resultatet af min første behandling var, får du svarene på de grundlæggende spørgsmål om biopeeling:

Hvad er biopeeling?
Biopeeling er en naturlig hud/antiage behandling uden brug af kemi. Biopeeling har effekt på hudens udseende.
Normalt gendannes ny frisk hud gennem en naturlig proces i huden. Over tid svækkes processen, og de døde hudceller sætter sig på hudens overflade. Resultatet er mat, glansløs hud, der giver plads til uregelmæssigheder, rynker og pletter. Biopeeling afhjælper dette. En frisk hudoverflade uden døde hudceller giver desuden mindre grobund for urenheder.

Hvordan foregår biopeeling?
I starten af behandlingen bruges elektrisk frekvens. Et mindre elektrode-hoved føres henover ansigtshuden med små lette bevægelser. Du føler nogle ganske lette impulser i huden. Stimulationen løsner alle de døde hudceller i overfladen og dybden på en skånsom og hurtig måde.

Efterfølgende påføres en økologisk creme med aktive urter og andre stoffer, der både fjerner affaldsstoffer og fugter i dybden.

Huden påføres creme og masseres af flere omgange med det resultat, at alle døde hudceller nulres af. For hver gang når man et cellelag dybere. De fleste bliver overraskede over hvor mange døde hudceller der kommer af.

Hvilke resultater kan jeg opnå ved biopeeling?

  • Naturlig antiage-effekt
  • Reducering og forebyggelse af rynker
  • Reducering af hormonpletter og pigmentforandringer
  • Fjerner op til 70 % af dybe ar
  • Stimulering af collagenproduktionen, så huden genvinder sin spændstighed
  • Blød hud

Hvor hurtigt ser jeg resultaterne af biopeeling på min hud?
Du ser og mærker synlige resultater med det samme: Din hud bliver babyblød og du vil opleve at du ser frisk og klar ud i huden.

Har du pigmentpletter, ar efter acne, slap hud, problemhud mm, så anbefales det at tage 3 behandlinger med 1 uges mellemrum og du vil se flotte resultater.

Hvem har gavn af biopeeling?
Målgruppen er kvinder over 40 og personer, unge som gamle, med problemhud. Huden mister sin spændstighed og elasticitet efter man runder de 40. Også folk med pigmentpletter, ar efter acne og store porer kan have gavn af behandlingen.

Hvad er fordelene ved biopeeling?

  • Det er så naturligt som det kan blive og der er ingen kemi involveret.
  • De naturlige processer i huden understøttes.
  • Behandlingen kan foretages hele året og der er ingen restriktioner på sollys efterfølgende.
  • Der er ingen umiddelbar rødmen eller irritation og du kan derfor gå direkte til fest eller på arbejde.

Er der bivirkninger eller ulemper ved biopeeling?
Nej, det gør hverken ondt og der er heller ingen rødmen eller irritation efterfølgende. Biopeeling understøtter en naturlig proces, der alligevel sker i huden. Der er synlige resultater med det samme; de gamle døde hudceller er væk, og der er frisk hud tilbage. Ingen bivirkninger – måske kun afhængighed ☺

Hvad koster biopeeling?
1 time koster 550 kroner
3 timer med ca. 1 uges mellemrum koster 1450 kroner (kaldes 3-trins raket og anbefales som opstart)

Det er individuelt hvor meget den enkelte har brug for. Nogle kan nøjes med 1 gang hvert halve år efter en 3-trins raket, andre kommer 1 gang om måneden.

Hvordan kommer jeg i gang med biopeeling og hvor?
Du kan få behandlinger i Virum eller på Østerbro i København hos Sundhud.nu, som ejes af Shirley Slaney Maisted. For mere info se www.sundhud.nu eller ring til Shirley på 41153302

Kan biopeeling stå alene som behandling?
Som udgangspunkt ja, men ønsker du optimal effekt , hvis du har problemhud, så bør du følge op en gennemgang af dine kostvaner. Shirley giver gratis kostråd og vejledning i forbindelse med biopeeling. Du kan evt også kombinere biopeeling med andre produkter som fx argan olie.

Er du spændt på mine resultater?
Umiddelbart efter behandlingen var jeg afslappet, let og godt tilpas. Det var en blid afstressende behandling af et behageligt menneske. Jeg var overrasket over al den døde hud jeg kunne mærke der blev nulret af, for jeg bruger dagligt en exfoliering i ansigtet- havde jeg virkelig vandret rundt med alt det i ansigtet? Jeg plejer at få traditionel dybderens på en anden klinik, hvilket betyder rød knold når man forlader briksen. Her stod jeg bare med fin hvid, glat hud. Morgenen efter nærstuderede jeg ansigtet – min hud var pænere end ellers. Tendensen til små røde pletter på hagen var markant mindre. Det er top luksus! Behandling der virker – med det samme.
Ud over biopeeling fik jeg gode råd om min kost. Jeg er i forvejen meget bevidst og godt på vej, da jeg har læst og handlet meget på min kost de seneste år, men jeg er ikke et sekund i tvivl om at mange vil opleve kostvejledningen som et berigende supplement til behandlingen.
Topkarakter herfra! Jeg skal afsted igen næste uge og giver en opdatering igen, når mine første 3 behandlinger er overstået. Kan næsten ikke vente!

Baggrund og passion:
Shirley Slaney Maisted er uddannet biopat, naturopath og indenfor biopeeling hudpleje.

Shirley brænder for begrebet sund hud, og det er forståeligt når baggrunden er erfaring med egen problemhud, medicin, bivirkninger og frustrationer over resultater der ikke er overbevisende. Jeg elsker faktisk folk, der arbejder med det de gør, fordi deres historie og bagage har guidet dem derhen hvor de er i dag. Det giver passion, ægthed og troværdighed – og det er præcis hvad man fornemmer hos Shirley.

Det var et tilfælde i Paris, der gav Shirley indsigt i biopeeling. Oplevelsen var, som hun udtrykker det, “brikken der manglede i puslespillet”. Der er ingen tvivl om at det man vinder hos Shirley, er hendes personlige erfaring kombineret med uddannelse.

Shirleys budskab er klart: Skab sund frisk hud på en naturlig måde uden kemi, medicin, rødme og irritation. Vejledning om kost/livsstil og biopeeling er det perfekte match, hvis målet er naturlig sundhed. I et samfund hvor tendenserne løber mod naturlighed, bevidsthed og ansvar for egen sundhed – er biopeeling mere end passende at få tilføjet til listen af nye trends.

SUNDHUD.nu er i øvrigt det eneste sted du kan få biopeeling indtil videre. Shirley er kvinden der har introduceret biopeeling i Danmark. En behandlingsform, der ellers er meget udbredt i USA, Frankrig, Belgien og Schweiz.

“Sundhed er energi” svarer Shirley, da jeg afslutningsvis spørger hende hvad sundhed er “jo mere energisk man er, jo mere kan man gribe fat i livet”. Og det ligger vel meget godt i tråd med det mange ønsker – et ansigt der udstråler energi!

Her kan du få biopeeling

Du kan få behandlinger i Virum eller på Østerbro i København på nedenstående adresser:

Behandlingssteder:
Hos frisør Zenz,
Sortedam Dossering 101,
2100 København Ø

Sundhud.nu
Frederiksdalsvej 131
2830

For mere info se www.sundhud.nu eller ring til Shirley på 41153302.

Posted in Skønhedstips and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *