Velvære i lufthavnen


De fleste der har været ude på en flyvetur der strækker sig over mere end blot et par timer kan nikke genkendende til den stive fornemmelse man har i kroppen når man tumler ud af flyet på jagt efter sin tunge og uhåndterlige baggage.
De færreste har dog oplevet den luksus det er at få en halv times massage i ventetiden før, efter eller mellem flyvninger – det har Novia Lounge i Københavns Lufthavn tænkt sig at råde bod på og har derfor opstillet massagestole i loungens stilleområde. Her kan man så forkæle sig med automatiseret massage mens kan kigger ud over lufthavnen.

I Japan er det almindeligt, at der er installeret massagestole i gates og lounges, og det er en stor succes blandt passagererne. Hvis du har mange timers rejse bag dig, så er det fantastisk at få et roligt øjeblik, samtidig med at du slapper af i alle kroppens muskler. Derfor har vi fået en aftale i hus med SMIFA health-care, der stiller massagestolene til rådighed for vores kunder

…udtaler Maria Bendix fra Novia Lounge i en pressemeddelelse fra cph.dk.

Indtil videre er det dog kun passagerer, der har adgang til Novia Loungen, der kan benytte massagestolene – men man kan jo håbe at vi en dag vil se japanske tilstande i Københavns Lufthavn.

Posted in Wellness and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *