Wellness i Island


Den Blå Lagune er stadigvæk et must. At opholde sig i det opalblå vand omgivet af den dramatiske lavamark på Reykjanes er en helt unik oplevelse. Det engelske MSN Travel har Den Blå Lagune med på listen over 50 steder i verden man skal se før man dør, med følgende begrundelse:

Gemt af vejen i det sorte lavalandskab lige syd for Reykjavík finder man Islands mest fantastiske, geotermiske pool, the Blue Lagoon. En æterisk mælkeblå sø, som fyldes af naturligt opvarmet, mineralrigt havvand. Blot synet af den dampende blå overflade er nok til at refærdiggøre at den optræder på vores liste, men for at få den fulde oplevelse er det nødvendigt at hoppe i og smøre sig med det hvide silicamudder. Der er også spa-faciliteter til rådighed, fra vandfaldsmassage til dampbade

Læs mere på BlueLagoon.com

Wellness i Reykjavík
Vil man ikke forlade Reykjavík er der lignende muligheder inde i byen, idet fitnesscentret Hreyfing har indgået et samarbejde med den Blå Lagune. Hreyfing tilbyder endda flere behandlingsformer end den rigtige lagune. Man kan for eksempel få flydeafslapning i 50 minutter, der gør det ud for otte timers søvn, opfriskende spabehandlinger med aktive salte og mineraler fra lagunen, ”heita pottir” (varme gryder) og udendørs sauna.
Læs mere:
Blue Lagoon and Hreyfing fitness to open new health club and spa in Reykjavík
New Hreyfing Fitness and Blue Lagoon Spa in Reykjavik

Hudpleje fra den Blå Lagune
Hvis du ikke har tid eller råd til at flyve til Island, kan du i stedet prøve Blue Lagoon hudplejeprodukter, der lader dig opleve de positive effekter af den helt særlige sammensætning af alger, mineraler og silicium, der giver tilsammen danner det plejende, hvide mudder, der kendetegner den Blå Lagune.
http://www.bluelagoonspa.is/

Posted in Wellness and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *