Wellness i Kroatien


I det vestligste del af Kroatien er halvøen Istrien. Istrien ligger som en naturskøn perle beskyttet i bunden af Adriaterhavet. Området har lange venetianske traditioner og en historie der giver de mange wellness-tilbud en helt særlig aura af autencitet. Særlig mange wellness-tilbud finder man i området i og omkring den gamle kurby Opatija ved Kvarnerbugten. På Opatija.net finder man en lang række adresser på hoteller og kursteder med wellness-tilbud og skønhedsbehandlinger.

En hurtig tur rundt på hjemmesider med information om rejsemål og hoteller i Kroatien giver ganske mange ideer om hvor stort udvalget af wellness i Kroatien er. Her en række eksempler:

Du kan læse mere om turisme og wellnesstilbud i Kroatien på Kroatiens Turistkontors danske hjemmeside. To små dansk-kroatiske rejsebureauer i Danmark er også behjælpelige med både wellness- og andre rejser til Kroatien: www.dk-kroatien.dk og www.Adriatic.dk

Du kan også få et overblik over alle wellnesshoteller i Kroatien ligger på Kroatiens Turistinformations hjemmeside. Listen er ganske lang og omfatter alle Kroatiens største byer: Split, Zagreb, Dubrovnik og Opatija som vi har nævnt længere oppe.

Og vender du din browser mod Det Kroatiske Turistbureau i Stockholm finder du anbefalinger af f.eks. følgende steder i Istrien:

Vuk
God fornøjelse :-)

Ligger du selv inde med gode tips og oplevelser i Istrien, resten af Kroatien eller andre steder, er du meget velkommen til at sende link eller beskrivelse via kommentarfeltet nedenfor.
(Billeder fra Flickr og Hotel Valamar)

Posted in Wellness and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *