Wellness i Wendland

Wellness i Wendland, Nordtyskland
Ikke langt fra den danske grænse, halvanden times kørsel mod sydøst fra Hamburg, finder man et område af Nordtyskland, der næsten er ukendt i Danmark. Wendland hedder det – for her boede engang de vilde vender. I dag er området mest kendt for sine ’Rundlingsdörfer’. I de gamle landsbyer ligger husene nemlig i rundkreds, med gavlene ind mod midten. Landsbyernes moderne beboere er kendt for sin stærke modstand mod Tysklands ønske at deponere sit atomaffald i Wendlands gamle saltminer.
En gammel bondegård, Herrenhaus Salderatzen, byder på afslappende ferie i skønne omgivelser. Alle værelserne er forskellige. Man kan for eksempel bo i Engleværelset, Isbjørneværelset eller Fyrtårnsværelset. Man kan sågar sove på høloftet – det er billigt og kaldes ’Heuhotel’. Populært blandt andet hos områdets mange cykelturister. I omegnen er der mange gode muligheder for trave- og cykelture

Dejlig luksus byder gården også på: en wellnesspakke med 3 overnatninger, 3 morgenbuffeter, 3 x aftensmad, 1 gang massage og 1 gang shiatsu, fri adgang til sauna med mere. Hele herligheden til priser fra 245 euro per person i dobbeltværelse. Enkeltværelse fra 275 euro. – og så er det jo svært at stå for den tyske charme, når wellnessophold tilbydes på denne måde: Wellness total – unser neues Gutfühlangebot für den Winter!

Læs mere på Herrenhaus Salderatzen

Posted in Wellness and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *