Wellness i Nordsjælland

Nordsjælland byder på en lang række spændende wellness-muligheder. Der er wellness for enhver smag. Fra det helt ekslusive og til wellness, hvor de fleste kan være med. Læs mere nedenfor og find inspiration til dit næste wellnessophold i Nordsjælland:

borupgaard-wellness-hotelComwell Borupgaard Body & Mind SPA
Comwell Borupgaard er et topmoderne konference og spacenter beliggende lige syd for Helsingør. Den tidligere herregård rummer 149 værelser og 25 mødelokaler i forskellige størrelser. Til wellnessopholdet byder Comwell Borupgaard på 14 behandlingsrum, udendørs hottub, hot pool og koldt gys, dampbad, relax sauna, klassisk sauna, ice fontaine, Kneipp fodbad og varmestole.
Læs mere på Comwell Borupgaard

Skodsborg Kurhotel og Spa
Skodsborg Kurhotel og Spa ligger i Skodsborg med udsigt over Øresund i naturskønne omgivelser tæt ved dyrehaven. De hvide bygninger stråler langt væk af eksklusivitet og får enhver til at drømme sig ind bag murene. Man må betragte Skodsborg Kurhotel og Spa som en oase af fred og ro, som ligger kun 20 minutters kørsel nord for København.
Læs mere på Skodsborg Kurhotel og Spa eller læs Wellness & Fitness egen anmeldelse.


gilleleje-badehotelGilleleje Badehotel
Wellness afdelingen på Gilleleje Badehotel byder på SPA, aromatiske dampbade, sauna og en hel verden af skønhedsbehandlinger. Professionelle behandlere står parate til at imødekomme dine behov og tilbyder en lang række wellness-behandlinger som for eksempel ansigtsbehandlin, kropsmassage og mudderindpakning.
Læs mere på Gilleleje Badehotel

hotel_marienlyst_wellnessHotel Mariellyst

Hos Marienlyst wellness tilbydes forskellige massager med henblik på afslapning, lindring og velvære. Massagerne er professionelle, og udføres af BodyTreat.dk, som udelukkende anvender eksaminerede og professionelle massører. Efter en dag med wellness og afslapning kan du også vælge at besøge Casino Marienlyst.
Læs mere på Hotel Marienlyst

Posted in Wellness and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *