Wellness og golf på Djursland

Lubker huseGolf i kombination med spa er et fremgangsrigt koncept. Det har man sandet på spritnye Lübker Golf Resort ved Nimtofte på Djursland. Mens far i huset er ude på banen med den lille hvide bold, kan mor og ungerne hygge sig med fitness og subtropisk bad nogle hundrede meter derfra. Eller måske er det mor der spiller golf, mens far morer sig i vandrutsjebanen sammen med de små?

For udensogns familier kan det være praktisk at købe en pakke med to overnatninger – eller måske en hel uge? – i et af de foreløbig 120 huse der er opført i forbindelse med centret.

Det går dog lige så godt at møde op for en enkelt dag – alene, med veninden eller måske en flok venner. Lübker Square Spa & Fitness byder på ren forkælelse til alle der kommer. En tur i den store jacuzzi masserer de ømme rygmuskler. Kneipp-fodbadet med vekselvis koldt og varmt vand, og indbygget zoneterapi på stenene under vandet, gør godt for trætte fødder. I dampsaunaen skifter lyset mellem forskellige bløde farver, mens du indånder eukalyptusduft og hører vandets sagte rislen. I etagen ovenover er der endnu en sauna, og udenfor på terrassen venter store træbadekar med varmt vand. Læn dig tilbage i karret og lad solen slikke dit ansigt!

Lubker Kneipp Dagens højdepunkt bliver måske en gang aroma-massage – eller en omgang med varme lavasten eller mudderindpakning? Ansigtsbehandling, zoneterapi og akupunktur af professionelle behandlere er andre muligheder.

Disse er bare en lille del af tilbuddene. Vælg selv i det omfattende program på Lübker Square Spa & Fitness.

Posted in Wellness and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *