Wellness og spa i København

København bugner af fantastiske oplevelser med spa og wellness. Denne artikel giver dig et udpluk af nogle af de bedste wellness og spa steder i København.

Wellness & Spa i København K

Ni’mat‎
“Forkæl dig selv med luksus under Østens himmelstrøg i et af Københavns mest charmerende byhuse. Ni’mat ligger i Købmagergade i centrum af København. …”
Du finder Ni’mat på Købmagergade 41, 1150 København K.
Læs mere på Ni’mat‎

Lene Hansson Wellness Center‎
I hjertet af København, bag det Kongelige Teater og Nyhavn, finder du Lene Hansson Wellness Center. Centeret er 300 m2 stort og her bydes du på en bred vifte af behandlinger. Lene Hanssons Wellness Center er dog ikke ‘bare’ et wellness center, men en hel virksomhed dedikeret til velvære, livkvalitet og sund livsstil. Her tilbydes kostvejledning, coaching, online slankeklub, opskrifter og meget mere.
Du finder Lene Hansson Wellness Center‎ på Holbergsgade 24, 1057 København K‎
…og du kan læse mere på LeneHansson.dk

Samadhi Spa
På Nørregade 18 ikke langt fra Nørreport ligger Samadhi Spa, der med sine smukke lokaler og en atmosfære oser af afslapning og velvære giver sine besøgende en helt unik oplevelse. Du kan vælge mellem en lang række af massager, krops og ansigtsbehandlinger og spa-pakker i eksklusive omgivelser. Samadhi forhandler desuden sin egen hud- og hårplejeserie.
Du finder Samadhi Spa på Nørregade 18, 1., København K
Læs mere på Samadhi Spa

Emóte
Ikke langt fra Samadhi Spa (Nørregade 47) ligger Emóte, der huser både frisør, massør, kosmetolog, livsstilkonsulent og negletekniker. Lokalerne er fundet sig til rette under samme tag og danner de luksuriøse rammer om stedet.
Du finder Emóte på Nørregade 47, København K
Læs mere på Emóte


Wellness & Spa i København V
Mirage Spa
Mirage Spa er med sine egne ord ‘Københavns mest luxuriøse spa’ – her kan du i stilfulde lokaler blive forkælet med en bred vifte af spapakker, massager, manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger, Oxygenlift, extensions af øjenvipper.
Mirage Spa ligger med direkte adgang fra Hotel Ascot og tilbyder derfor spa-ophold med adgang til Hotel Ascots mange faciliteter
Du finder Mirage Spa på Studiestræde 57, København V.
Læs mere på Mirage Spa.

Water Mass
Water-mass tilbyder Vandmassage, Kropsmassage, Thai-massage, Hawaii-massage og Ionterapi i hyggelige omgivelser på Vesterbro i København.
Du finder Water Mass på Vesterbros Torv 53, København V
Læs mere på Water Mass

Wellness på Frederiksberg

Ananas Wellness
Ananas Wellness tilbyder traditionel thaimassage, samt aroma/oliemassage, fodmassage og fysiurgisk massage. Medarbejdere har lang tids erfaring og er uddannet over flere år på blandty andet det thailandske sundhedsministeriums undervisningsinstitution: The union of Thai Traditional Medicine Society.
Du finder Ananas Wellness på Roarsvej 13, 2000 Frederiksberg.
Læs mere på Ananas Wellness

Wellness i København NV

Human Wellness‎
Human Wellness og holder til i en pitoresk og atmosfærefyldt gammel villa i grønne omgivelser med en skøn have. Villaen danner ramme for privat undervisning, massage, reiki healing, forskellige terapiforløb, meditation, samt retreats og mindre kurser i yoga og meditation.
Du finder Human Wellness på Bispebjerg Parkalle 17, 2400 København‎.
Læs mere på Human Wellness

Wellness & Spa i Rødovre
Nail & Body – Akupunktur og Skønhedsklinik
I hjertet af Rødovre Centrum ligger Nail & Body, hvor du i rolige og indbydende omgivelser kan slappe af nogle timer. Klinikken har specialiseret sig i kosmetiske forandringer og velvære behandlinger som for eksempel akupunktur, lipomassage, body wrappings, detox og an række ansigtsbehandlinger.
Du finder Nail & Body i Rødovre Centrum 161, 1. opg. J, 2610 Rødovre
Læs mere på Nail & Body


Vi håber du kan bruge denne liste som inspiration til din næste wellness-oplevelse i København. Hvis du har prøvet en af ovennævnte wellness-tilbud eller mener vi har glemt en virksomhed modtager vi meget gerne input i kommentarfeltet eller via vores kontaktformular.

Posted in Wellness and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *