Wellness på Bornholm

Gudhjem, Bornholm

Vi bringer her en liste over nogle af de bedste wellness-oplevelser på Bornholm:

Hotel Friheden med Wellnesscenteret Lewel
Wellnescenter med blandt andet massage, zoneterapi, bodypeeling og ansigtsbehandling. Hotel Friheden ligger i Sandkås ved Allinge på nordspidsen af Bornholm. Hotellet har 3 pakketilbud på wellnessophold hvor man kan vælge mellem Antistress, Detox Kur eller Golf Relax Kur. Pakketilbuddene starter ved 2800 kroner, og man kan forholdsvist billigt opgradere sit ophold til at inkludere både gourmetmenu og værelser med havudsigt. Læs mere på Hotel Friheden og Lewel.

Biking Bornholm

Går dine wellnes-ønsker mere i retning af aktiv ferie, er Biking Bornholm måske noget for dig. På cykel får man både god motion, frisk luft og en uovertruffen frihed og oplevelse af den herlige bornholmske natur (og bakker). Et af tilbuddene her er færdigpakkede cykelferier hvor du bliver udstyret med 7-gears cykel og kort over cykelvejene. Med på vejen får du billetter og vouchers til de overnatningssteder cykelferien byder på. Priseksempel for 2 voksne med 6 overnatninger (3×2 overnatninger) – pr. person: 3250,- kroner.
Mere information på Biking Bornholm.

Endelig er der også en masse gode informationer om cykelture og forberedelser til cykelferie på bornholm at hente på cykel.bornholm.info

Bornholm venter på dig :-)

Posted in Wellness and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *