Wellness på Skagen og Nordjylland

Skagen er et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. Den smukke natur og det berømte lys tiltrækker naturligt mange mennesker, der vil nyde livet og slappe af i smukke omgivelser. Skagen byder også på en række wellness oplevelser – vi har her lavet en oversigt over wellness på Skagen:

Wellness, spa og skønhedsbehandlinger

Ruths Wellness‎
Ruths Wellness tilbyder moderne træningsfaciliteter, saunae, dampbad og et stort terapibassin med skøn udsigt til Gl. Skagens klitter. Udover træningsfaciliteter, har Ruths Wellness en lang række skønhedsbehandlinger, spa body behandlinger, akupunktur og flere former for massager “…der både lindrer og skaber fornyet energi”.
Ruths Wellness ligger på Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen‎ i forbindelse med Strandhotellet Gl. Skagen.
Besøg Ruths Wellness

Evig Glad
Med sloganet ‘Velvære for alle sanser’ tilbyder Evig Glad en lang række af behandlinger inden for klassisk wellness, massage/hotstone, skønhedspleje og ansigtsbehandlinger. Evig Glad tillbyder også kostvejledning og forskellige former for alternativ terapi som zoneterapi og øreakupunktur.

Evig Glad ligger på Klitvej 10, 9982 Aalbæk.
Besøg Evig Glad

RoomOne Wellbeing & Spa‎
RoomOne i Frederikshavn har mange ydelser inden for wellness, spa og skønhedspleje. Lokalerne er , som tilbyder dig wellness og spa i topklasse.
I rolige og smukke omgivelser inviterer vi dig til en uforglemmelig oplevelse.
RoomOne tilbyder wellness massage tilpasset dine behov, varme spabade og vidunderlige krop- og ansigtsbehandlinger.

RoomOne ligger på Havnepladsen1 1., 9900 Frederikshavn‎ i forbindelse med Radisson SAS Jutlandia Hotel.
Besøg RoomOne 

Wellness Nord‎´
Wellness Nord i Hjørring fokuserer på mere skønhedsbehandlinger end spa. Klinikken tilbyder trimning med elektro-terapi, laserbehandling af hudproblemer samt dermabrasio. Endvidere gives injektioner med Botox og Restylane mod større rynker.
Der er fokus på ansigts- og kropsbehandling med veluddannet personale, moderne udstyr og lækre, rummelige faciliteter.

Wellness Nord ligger på Nørrebro 10, 1., 9800 Hjørring‎
Besøg Wellness Nord

HB Wellness
HB Wellness i Hirtshals tilbyder række services inden for velværebehandlinger, pleje af kroppen og skønhedspleje. Her kan du få massage, fodpleje, zoneterapi, kunstige negle, behandling med selvbruner (Spray-on Tan). Desuden udfører HB Wellness piercinger.

HB Wellness ligger på Fynsgade 10, 9850 Hirtshals‎
Besøg HB Wellness‎

Helenes Wellness‎ (Hudterapeuten i Sæby )
Helenes Wellness ligger i Sæby og er indrettet i en privat villa. Her tilbydes en række klassiske skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandling, voksning, farvning og retning af bryn og vipper, pleje af hænder og fødder, kunstige negle.
Desuden tilbyder Helenes Wellness forskellige former for kropsbehandling i form af massage og afstressning med shiatsu massage.

Helenes Wellness ligger på Frederikshavnsvej 29, 9300 Sæby‎
Besøg Helenes Wellness

Undervisning

Eth Wellness v
ETH Wellness har en bred vifte af tilbud til idrætsforeninger, fitness- og wellnesscentre, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, feriecentre og private. Tilbuddene spænder vidt fra inspirations- og uddannelseskurser til massage, foredrag og diverse arrangementer.

Eth Wellness ligger på Skolevænget 9, 9700 Brønderslev‎
Besøg Eth Wellness

Udstyr og indretning til fitness, wellness og spa

KPM Sport & Wellness
I Frederikshavn ligger Wellness Group Scandinavia, der er totalleverandør af fitnessudstyr og wellnessprodukter. KPM Sport & Wellness leverer til såvel private som offentlige virksomheder og fører produkter fra alle de kendte brands:
Panatta Sport (Italienske fitnessmaskiner), Ultra Tan (solarier og tilbehør), Xtreme Fitness (håndvægte, BodyBars, Xertubes, yogamåtter, etc), Gymleco Styrketræningsmaskiner (svenske fitnessmaskiner), Vitaltech (massagestole), Bodycoach, Kettler Træningsudstyr (Semi professionelt træningsudstyr), Casall Fitness (bokseudstyr og tilbehør til fitnesstræning), Momentum Kredsløbsudstyr.

Find KPM Sport & Wellness på Havnegade 11, 9900 Frederikshavn
Besøg KPM Sport & Wellness

Bad & Wellness
Leder du efter produkter til badeværelse og wellnessrum, har Bad & Wellness i Sindal et stort sortiment inden for dampbad, sauna, dampsauna, spa, badeværelser og badeværelsesudstyr fra en lang række af de mest kendte brands.

Bad & Wellness ligger på Toftegade 29, 9870 Sindal‎
Besøg Bad & Wellness

Posted in Wellness and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *