Wellness & Spa i Hellerup

Hellerup har ligesom den centrale københavn en del at byde på inden for wellness og spa. Vi har her nedenfor plukket nogle af de mest spændnde steder:

Oums Wellness
Oums Wellness tilbyder en lang række traditionelle thailandske wellnessbehandlinger. Målet er naturligvis overskud og velvære og til behandlingerne bruges thailandske naturprodukter af egen import.
Du finder Oums Wellness på Kildegardsvej 10, 2900 Hellerup
Læs mere på Oums Wellness

Chiang Rai Wellness
Chiang Rai Wellness kombinerer to retninger inden for traditionel thaimassage, fordi det svarer til danskernes behov og til det kolde danske klima. En blanding af en blød og en lidt mere hård massage er en god kur mod fx stress, afspændthed, ømhed og søvnløshed. Formålet er først og fremmest at give større velvære og bedre helbred.
Du finder Chiang Rai Wellness på Bernstorffsvej 13 A, 2900 Hellerup.
Læs mere her: Chiang Rai Wellness

Well-Come Spa
Well-come Spa deler lokaler med Well-come Fitness og byder på en bred vifte af behandlinger, der alle tager udgangspunkt i at genoprette kroppens naturlige balance og er skræddersyet for at genskabe harmoni mellem krop & sjæl. Well-come spa stræber efter at gøre en forskel for naturen ved bl.a. at bruge naturlige & organiske produkter, miljøvenlige brikse, økologiske snacks og håndklæder, en mildere renseproces i poolen samt luft- og vandrensende kul-installationer.
Well-come Fitness og Spa ligger på Tuborg Havnevej 4-6, 1. Sal, 2900 Hellerup
Læs mere på Well-come Fitness & Spa

Vi håber du kan bruge ovenstående wellnessudbydere som inspiration til din næste wellness-oplevelse i Hellerup. Hvis du har prøvet en af ovennævnte wellness-tilbud eller mener vi har glemt en virksomhed modtager vi meget gerne input i kommentarfeltet eller via vores kontaktformular.

Posted in Wellness and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *